Tapahtumat

Muita tapahtumia

3.3.2018 klo 12 – 18 Miestenpäivä teemalla Kaveria ei jätetä Raunistulan seurakuntatalolla. Hartaus ja ehtoollinen: pastori Mikko Laurén, puhujana Seppo Jokinen, musiikissa Esa-Pekka Kanniainen. Toteutetaan yhdessä Kansan Raamattuseuran ja Kansanlähetyksen kanssa. Tarjolla makkaraa, hernesoppaa ja kahvia.
*****
13.5. klo 16 Hengellisen romanimusiikin kevätkonsertti Maarian kirkossa.
*****
17.5. klo 18 Kaikille avoin kevätjuhla Maarian pappilassa. Hartaus: Mikko Laurén, musiikissa Sari Räisänen ja Halisten kahvilan kuoro, huilu: Nina Kanerva, tietokilpailu Mika Ketola.
*****

Kaikille avoin Raamattu- ja rukousryhmä kokoontuu Halisten seurakuntakodissa (Gregorius IX:n tie) keskiviikkoisin joka toinen viikko / parittomilla viikoilla klo 18-19. Luemme ja pohdimme  sielunhoidollisesti yhdessä Markuksen evankeliumia. Mahdollisuus sielunhoitoon ja rukoukseen. Pastori Mikko Laurén.

IMG_4211 *******

Evankelioimistyön tukiryhmän organisoimaa ruoka-apua vaikeuksissa oleville jaetaan seuraavissa paikoissa:

Haliskahvila – Halisten alueen oma kahvila
Halisten ruuanjakopaikka toimii Kardinaalinkatu 3 A:ssa sijaitsevissa tiloissa. Kahvilassa jaetaan ruokaa tiistaisin ja torstaisin klo 12–14. Aukioloaikana jaetaan noin 100 ruokakassia. Mahdollisuus keskusteluun henkilökunnan kanssa ja vertaistukea.

IMG_4049

Jesari – Jäkärlän ruuanjakopaikka
Jesari toimii Jäkärlän ostoskeskuksessa Turun Nuorten Apu ry:n nuorisokahvilan tiloissa. Jesari on auki perjantaisin klo 12–14. Jaetaan noin 170 ruokakassia kerralla. Mahdollisuus keskusteluun henkilökunnan kanssa ja vertaistukea.

IMG_4007

Ruokakello – Runosmäen ruuanjakopaikka
Ruokakello toimii Runosmäen nuorisotalolla Piiparinpolku 13. Ruokakello on auki torstaisin klo 10–11.30. Jaetaan noin 140 ruokakassia kerralla. Mahdollisuus keskusteluun henkilökunnan kanssa ja vertaistukea.
IMG_4024